Omega Best czy to scam?
Cytat z Gość data 10 października, 2019, 11:47 amWitam. Nazywam się Piotrek. Na forum siedzę już od dłuższego czasu, jednak nie znalazłem żadnej informacji na temat program omega best? Czy ta firma, projekt jest legalny i czy warto w niego wejść. Po sprawdzeniu ich strony troche wygląda mi to na schemat ponzi czy jak to zwał, piramide finansowa.
Omega Pro to program MLM, dzięki któremu możesz zarabiać pieniądze dzięki obiecanemu ROI, który oferuje omega a także wielopoziomowemu systemowi poleceń afilacyjnychNisza w której działa ta platforma trochę przypomina mi niszę forex
Informacje o Firmie
Wchodząc na stronę internetową firmy możemy zobaczyć, kto jest właścicielem.To daje możliwość zbadania pochodzenia i doświadczenia zarządcy tego programu co jest kluczowe.
Niestety strona internetowa firmy nie oferuje żadnych informacji na temat właściciela, co już od początku wydaje się być podejrzane
Podczas badania nazwy domeny oto, co znaleźliśmy:
Nazwa domeny „omegapro.world” została zarejestrowana w dniach 11-9-2018.
Nazwa domeny została zarejestrowana prywatnie.
Ponieważ został zarejestrowany prywatnie, nie znaleziono żadnych dodatkowych informacji o tym, kto jest właścicielem Omega Pro. To również wydaje mi się podejrzane. Dlaczego właściciel platformy inwestycyjnej miałby się ukrywać?Na stronie znajdował się wirtualny współdzielony adres, ale tak naprawdę nie pomógł w uzyskaniu dodatkowych informacji.
Witam. Nazywam się Piotrek. Na forum siedzę już od dłuższego czasu, jednak nie znalazłem żadnej informacji na temat program omega best? Czy ta firma, projekt jest legalny i czy warto w niego wejść. Po sprawdzeniu ich strony troche wygląda mi to na schemat ponzi czy jak to zwał, piramide finansowa.
Omega Pro to program MLM, dzięki któremu możesz zarabiać pieniądze dzięki obiecanemu ROI, który oferuje omega a także wielopoziomowemu systemowi poleceń afilacyjnych
Nisza w której działa ta platforma trochę przypomina mi niszę forex
Informacje o Firmie
Wchodząc na stronę internetową firmy możemy zobaczyć, kto jest właścicielem.
To daje możliwość zbadania pochodzenia i doświadczenia zarządcy tego programu co jest kluczowe.
Niestety strona internetowa firmy nie oferuje żadnych informacji na temat właściciela, co już od początku wydaje się być podejrzane
Podczas badania nazwy domeny oto, co znaleźliśmy:
Nazwa domeny „omegapro.world” została zarejestrowana w dniach 11-9-2018.
Nazwa domeny została zarejestrowana prywatnie.
Ponieważ został zarejestrowany prywatnie, nie znaleziono żadnych dodatkowych informacji o tym, kto jest właścicielem Omega Pro. To również wydaje mi się podejrzane. Dlaczego właściciel platformy inwestycyjnej miałby się ukrywać?
Na stronie znajdował się wirtualny współdzielony adres, ale tak naprawdę nie pomógł w uzyskaniu dodatkowych informacji.
Cytat z Gość data 10 października, 2019, 11:47 amJa osobiście nie zainwestowałbym ani grosza w platforme o której tak naprawde nic nie wiemy. Nie znamy nawet danych osobowych właścicieli ani miejsca w którym znajduje się dana firma. Wygląda mi to na zwykłą próbę oszustwa i wyłudzania pieniędzy. Śmiało mogę stwierdzić, że jest to zwykły spam. Jeżeli zainwestujesz tutaj swoje krytowaluty lub gotówkę, pamiętaj że robisz to tylko i wyłącznie na własną odpowiedzielność i w przypadku zawinięcia się projektu z rynku raczej nie odzyskasz wpłaconych środków
Ja osobiście nie zainwestowałbym ani grosza w platforme o której tak naprawde nic nie wiemy. Nie znamy nawet danych osobowych właścicieli ani miejsca w którym znajduje się dana firma. Wygląda mi to na zwykłą próbę oszustwa i wyłudzania pieniędzy. Śmiało mogę stwierdzić, że jest to zwykły spam. Jeżeli zainwestujesz tutaj swoje krytowaluty lub gotówkę, pamiętaj że robisz to tylko i wyłącznie na własną odpowiedzielność i w przypadku zawinięcia się projektu z rynku raczej nie odzyskasz wpłaconych środków
Cytat z Gość data 5 stycznia, 2020, 7:29 pmOmega Best - kolejna fantastyczna maszyna do wyciąganie pieniędzy od biednych i naiwnych ludzi. Działają jak naciągacze kobiet z sieci. Udają Twoich znajomych, potem przyjaciół, uwodzą, wyciągają pieniądze i jeszcze i jeszcze i jeszcze do puki nie wycisną z Ciebie tyle ile tylko możesz im dać. Cały czas przy tym obiecując ile to milionów zarobisz. Problem pojawia się gdy próbujesz pieniądze odzyskać.
Omega Best - kolejna fantastyczna maszyna do wyciąganie pieniędzy od biednych i naiwnych ludzi. Działają jak naciągacze kobiet z sieci. Udają Twoich znajomych, potem przyjaciół, uwodzą, wyciągają pieniądze i jeszcze i jeszcze i jeszcze do puki nie wycisną z Ciebie tyle ile tylko możesz im dać. Cały czas przy tym obiecując ile to milionów zarobisz. Problem pojawia się gdy próbujesz pieniądze odzyskać.
Cytat z Gość data 8 stycznia, 2020, 2:23 pmJak dla mnie to kolejna piramida finansowa, która wysysa z obywateli ostatnie oszczędności... To banda oszustów żerująca na cudzym nieszczęściu. Niby inwestujesz kasę z oobiecywaną bardzo wysokoą stopą zwroty a jak przycodzi co do czego nie odzyskasz ani grosza....
Jak dla mnie to kolejna piramida finansowa, która wysysa z obywateli ostatnie oszczędności... To banda oszustów żerująca na cudzym nieszczęściu. Niby inwestujesz kasę z oobiecywaną bardzo wysokoą stopą zwroty a jak przycodzi co do czego nie odzyskasz ani grosza....
Cytat z Gość data 8 stycznia, 2020, 2:39 pmMnie oszukali! Wpłaciłem 10 000 ZŁ miałem wolną kase myślę kurde to wszystko ma sens zaufam im... i co teraz.... DRAMAT
Mnie oszukali! Wpłaciłem 10 000 ZŁ miałem wolną kase myślę kurde to wszystko ma sens zaufam im... i co teraz.... DRAMAT
Cytat z Gość data 8 stycznia, 2020, 2:45 pmOBRZYDLIWO OSZUŚCI Ludzie im zaufali a teraz zostali z niczym... To kolejna piramida finansowa niczym AMBER GOLD.
OBRZYDLIWO OSZUŚCI Ludzie im zaufali a teraz zostali z niczym... To kolejna piramida finansowa niczym AMBER GOLD.
Cytat z Gość data 8 stycznia, 2020, 2:45 pmOBRZYDLIWO OSZUŚCI Ludzie im zaufali a teraz zostali z niczym... To kolejna piramida finansowa niczym AMBER GOLD.
OBRZYDLIWO OSZUŚCI Ludzie im zaufali a teraz zostali z niczym... To kolejna piramida finansowa niczym AMBER GOLD.
Cytat z Gość data 8 stycznia, 2020, 2:46 pmCytat z Gość data Styczeń 8, 2020, 2:23 pmJak dla mnie to kolejna piramida finansowa, która wysysa z obywateli ostatnie oszczędności... To banda oszustów żerująca na cudzym nieszczęściu. Niby inwestujesz kasę z oobiecywaną bardzo wysokoą stopą zwroty a jak przycodzi co do czego nie odzyskasz ani grosza....
Cytat z Gość data Styczeń 8, 2020, 2:23 pmJak dla mnie to kolejna piramida finansowa, która wysysa z obywateli ostatnie oszczędności... To banda oszustów żerująca na cudzym nieszczęściu. Niby inwestujesz kasę z oobiecywaną bardzo wysokoą stopą zwroty a jak przycodzi co do czego nie odzyskasz ani grosza....
Cytat z Gość data 8 stycznia, 2020, 3:39 pmOkropna piramida finansowa działająca na niemoralnych warunkach - podobo jej działacze działają w sieci próbują zaprzyjażnić się z przyszłymi inwestorami - obiecują im krocie w na koniec Ci ludzie zostają z ncizym... PRZYKRE. 🙁
Okropna piramida finansowa działająca na niemoralnych warunkach - podobo jej działacze działają w sieci próbują zaprzyjażnić się z przyszłymi inwestorami - obiecują im krocie w na koniec Ci ludzie zostają z ncizym... PRZYKRE. 🙁
Cytat z Gość data 8 stycznia, 2020, 11:22 pmLudzie kurw... wracamy do punktu wyjścia. Zrobili nas jak największych naiwniaków a my siedzimy na dupie i nic z tym nie robimy.. trzeba się mobilizować i wyjaśnić
Ludzie kurw... wracamy do punktu wyjścia. Zrobili nas jak największych naiwniaków a my siedzimy na dupie i nic z tym nie robimy.. trzeba się mobilizować i wyjaśnić